Tiedonhallinnan tehokkaimmat ratkaisut

Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Solu Digital Oy (Y-tunnus: 2380458-9)
Läkkisepänkuja 2 A
02650 Espoo

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Marko Koskela
Puhelin +358 50 518 4758
Sähköposti marko.koskela@soludigital.fi

Rekisterin nimi
Solu Digital Oy:n markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle

Rekisterin tietosisältö
Henkilörekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Organisaatio ja asema
• Organisaation osoitetiedot
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä ja Fonectan Kohdistamiskoneesta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisteristä ei säännönmukaisesti luovuteta tietoja Solu Digital Oy:n ulkopuolelle.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja voidaan säilyttää Microsoftin Office 365 ja Dynamics pilvipalveluissa mahdollisesti EU:n ja ETA-alueen ulkopuolella. Lisätietoa Microsoftin pilvipalveluiden tietosuojasta: https://www.microsoft.com/en-us/trustcenter/Privacy/GDPR

Rekisterinsuojauksen periaatteet
Rekisteritietoja käsitellään hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä vierailijoiden laskemiseen ja vierailulähteiden määrittämiseen. Ne auttavat selvittämään mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä eniten ja miten kävijät liikkuvat sivuston sisällä. Google Analytics tarjoaa tämän sivuston seurantapalvelun. Kerättyä dataa ei jaeta muille osapuolille. Vierailutiedot kerätään anonyymisti eikä vierailijoita pyritä tunnistamaan.

Sivustolla esiintyvät sosiaalisten medioiden tarjoamat ruudut saattavat kirjoittaa palvelukohtaisia evästeitä. Näillä palveluilla on omat selosteet niiden käyttämistä evästeistä.

SOLU DIGITAL ESPOO

c/o Innovation House Finland
Tekniikantie 2
02150 Espoo

Katso kartta

SOLU DIGITAL TURKU

Yliopistonkatu 26 B
20100 Turku

Katso kartta

Skanska Valio L&T Metso automation Fennia Eduskunta   Vero

Copyright © 2019 Solu Digital